Тийнейджърите, които бяха блокирани в продължение на часове на Белмекен, вече

...
Тийнейджърите, които бяха блокирани в продължение на часове на Белмекен, вече
Коментари Харесай

Изтеглиха младежите на Белмекен с високопроходима техника

Тийнейджърите, които бяха блокирани в продължение на часове на Белмекен, към този момент са освободени от “зимния капан ”. В акцията по тяхното превозване са взели участие екипи на планинската база, както и чиновници на Министерството на вътрешните работи.

Късно нощес шестима младежи решили да дрифтят високо в планината са затънали в преспи в региона на хижа “Христо Смирненски ” в подножието на Белмекен. Същите са подали сигнал на тел. 112, като за благополучие няма потърпевши.

" Днес благодарение на моторния снегорин на ВСК " Белмекен " младежите, дружно с двете коли " БМВ " са изведени от региона наред. Съвместно с пожарната и на районно управление (на МВР) Велинград е оказано подпомагане и на други водачи в региона на Юндола- Белмекен ", заяви за Българска национална телевизия представителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов.

От Министерство на вътрешните работи поучават в идващите часове да подхващаме пътувания, единствено в случай че те са наложителни и наложително с коли подготвени за зимната конюнктура.

В област Пазарджик остават краткотрайни ограничавания на придвижването по пътя Белово - Юндола заради доста паднали дървета, както и за тежкотоварни коли над 12 тона и ремаркета и полуремаркета по път Батак – Доспат. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР